Circa 68% dintre politisti vor greva generala, potrivit unui sondaj realizat de Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), relateaza Realitatea FM.
Secretarul general al organizatiei sindicale, Toader Paraschiv, a declarat, marti, ca membrii de sindicat fac presiuni asupra liderilor pentru a incepe actiunile de protest. Demersul ar veni dupa ce ministrul Vasile Blaga nu a dat semne ca vor fi rezolvate problemele ajunse pe masa lui. "Am mers la ministrul Blaga si i-am solicitat sa ne sustina punctul de vedere in guvern. Nu am avut nicio reactie, nici la aceasta ora", a spus Paraschiv, potrivit NewsIn.

Sindicalistul a mai precizat ca "inspiratia" pentru greva generala vine din domeniul justitiei, unde magistratii au protestat mai multe saptamani in toamna anului trecut.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.