Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat ca va ataca hotararile de consiliu local in baza carora mai multe "firme-fantoma" ridica masinile de pe strazile administrate de municipalitate.

"Le voi ataca, pentru ca sunt ilegale", a subliniat edilul-sef, sambata, la Realitatea TV.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a respins, in 26 februarie, proiectul de hotarare privind infiintarea unei comisii care sa analizeze regulamentul de ridicare a masinilor stationate neregulamentar. Comisia era propusa de consilierii PDL, care voiau ca astfel sa fie reglementate toate detaliile privind ridicarea masinilor, de la strazile pe care sa se desfasoare aceasta actiune si pana la tarifele percepute celor care parcheaza neregulamentar, pentru a-si recupera masinile, transmite NewsIn.

Independent de soarta proiectului, consilierii PNL prezenti la sedinta au afirmat ca actiunea de ridicare a masinilor este neconstitutionala, in ciuda faptului ca initiativa se aplica si in sectorul 1, unde primar este liberalul Andrei Chiliman.

Ridicarea masinilor in Capitala a creat numeroase nemultumiri in randul soferilor, acestia acuzand atat lipsa locurilor de parcare, cat si modul aleatoriu in care ar fi ridicate autoturismele.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.