Celebra trupa britanica Lord Of The Dance, insotita de coregraful si dansatorul Michael Flatley, revine in Romania.

Spectacolul "Lord of the Dance", in regia si coregrafia renumitului Michael Flatley, va fi pus in scena la Sala Palatului din Bucuresti, pe 31 mai. La cererea publicului, trupa va sustine doua reprezentatii, de la ora 16:00, respectiv 20:00, potrivit infodance.ro.

Premiera spectacolului de folclor irlandez a avut loc la Dublin, in 1996, inregistrand un succes de casa. Un an mai tarziu, "Lord of the Dance" a fost prezentat in cadrul ceremoniei a premiilor Oscar, iar astazi este considerat este unul dintre cele mai vizionate si mai aclamate spectacole de dans din toate timpurile.

Dansatorul de step irlandezo-american Michael Flatley detine recordul Guiness Book pentru cele mai rapide picioare din lume, cu performanta de a realiza 35 de pasi de step pe secunda. Printre cele mai cunoscute spectacole create de acesta se numara "Riverdance", "Lord of the Dance" si "Feet of Flames".

Mai multe detalii pe infodance.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.