600 de copii sunt in cautarea unor Parinti pentru o zi, poate esti chiar tu! Daca nu esti, poti fi!
Situl de dezvoltare personala Minune mica.ro ii invita pe toti care vor sa fie “Parinte pentru o zi”, duminica,30 Mai, intre orele 11.00 – 17.00, in Parcul Lumea Copiilor (Tineretului), pentru a ajuta cativa copii nefericiti, abandonati la nastere, sa traiasca macar cateva clipe frumoase. Puteti ajuta 600 de copii din centrele de plasament, cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani, care se afla in centrele de plasament din cauza abandonului, inca de la nastere sau din cauza abuzurilor extrem de grave la care au fost supusi.

Potrivit LumeBuna, copiii din aceste centre au nevoie, in special, de medicamente, solutii de igienizare si detergenti, pampers, mancare, mobilier, carti si rechizite, dulciuri. Ei pot fi ajutati daca donati jucarii, rechizite, jocuri, carti, dulciuri in urnele amplasate in centrele comerciale Hornbach si Selgros Berceni, din sectorul 4. Va exista si un targ cu produse pentru copii, iar fondurile achizitionate vor ajunge in aceste centre din sectorul 4, pentru a asigura, macar pentru o anumita perioada de timp, nevoile copiilor aflati in plasament.

De asemnea sunt binevenite si donatiile in bani, cu care se pot cumpara produsele amintite: Asociatia Romana Cultural-Educativa Valahia – A.R.C.E.V, cu sediul in Bucuresti, strada Spinis, nr. 1, sector 4, CIF 2569164/15.10.2007, IBAN: RO43 BRDE 441S V070 9336 4410, deschis la BRD, sucursala Berceni.

Click aici pentru detalii suplimentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.