Valori precum respectul si siguranta la volan vor fi promovate in mod inedit in acest weekend in Capitala printr-o serie de evenimente auto si moto.
Concret, timp de doua weekend-uri (22-23 mai si pe 29 mai), vor avea loc evenimente auto si moto in Bucuresti pentru a promova siguranta, respectul si placerea la volan, organizate de Repsol si Valtec Romania, dupa cum urmeaza:

In weekend-ul 22-23 mai va avea loc primul eveniment, compus din mai multe actiuni:
  • Marsul “Respect in Trafic”, unde, incepand cu ora 11:00, peste 200 de motociclete si masini, avand in frunte masina de raliu a lui Manu Mihalache, vor marsalui prin Bucuresti, avand ca punct de plecare Parcul Carol si sosirea, in jurul orei 12:00, la Baneasa Shopping City, informeaza 0-100.ro.
  • De la ora 13:00 pilotul roman Manu Mihalache va face demonstratii de indemanare pe un traseu special amenajat in parcarea Baneasa Shopping City
  • In continuarea evenimentului, pilotul Scuderiei Ferrari Giancarlor Fisichella va evolua pe un Ferrari 458 Italia, pe acelasi traseu. Fisichella revine astfel in Romania la sase luni de la ultima sa vizita.
Weekend-ul urmator, respectiv sambata, 29 mai (ora 10:00), sta sub semnul promovarii sigurantei in trafic. Repsol va reuni peste zece cluburi auto pentru a promova acest concept, intr-un eveniment organizat in parcarea Pavilionului H din Parcul Herastrau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.