Procurorii din cadrul Structurii Centrale a DIICOT au retinut sase persoane cu varste cuprinse intre 25 si 71 de ani, cercetate pentru trafic de heroina in Sectoarele 4 si 5 din Capitala, informeaza Directia DIICOT.

In urma a opt perchezitii efectuate miercuri la locuintele celor sase persoane, anchetatorii au ridicat bani si diverse cantitati de heroina. Procurorii au descoperit astfel faptul ca in perioada ianuarie-mai 2010, cele sase persoane au comercializat heroina pe raza Sectoarelor 4 si 5 din Capitala, obtinand importante sume de bani.

"Pe 19 mai au fost efectuate opt perchezitii domiciliare in Bucuresti, ocazie cu care au fost ridicate sume de bani in lei si valuta, materiale folosite la portionarea, ambalarea si consumul drogurilor si diverse cantitati de heroina, comprimate de metadona, revia si suboxona", se arata in comunicatul DIICOT, citat de NewsIn.

Procurorii DIICOT au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a celor sase retinuti pentru o perioada de 29 de zile. Mai mult, trei dintre cei pentru care s-a cerut arestarea au condamnari anterioare pentru acelasi gen de infractiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.