Traficul rutier va fi blocat total astazi pe cateva dintre principalele artere ale Capitalei, din cauza mitingului organizat de marile confederatii sindicale.

Astfel, pe soseaua Kiseleff din Capitala, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, traficul va fi restrictionat la doua benzi pentru cei care vin dinspre Aviatorilor catre Calea Victoriei si dinspre Romana si Stefan cel Mare catre nord, potrivit DailyBusiness.

Traficul va fi restrictionat pe prima banda si pe Bulevardul Poligrafiei, pe strada Jiului si pe Bulevardul Aviatorilor, intre Piata Aviatorilor si Bulevardul Mircea Eliade, pe ambele sensuri de circulatie ale acestor artere.

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a anuntat ca vor fi modificate traseele mijloacelor de transport in comun 122, 300, 381 si 783 din zona Piata Victoriei.

RATB suplimenteaza autovehiculele pentru ziua protestului

Protestul se va desfasura intre orele 11.00 si 13.00, la care vor participa angajati din sanatate, educatie, functionari publici, energie, compania nationala de cale ferata si minerit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.