Autocarul unui grup de turisti romani a fost furat din parcarea unui hotel, in Bruxelles, la doar o zi dupa ce trei femei au fost agresate si jefuite in Paris.

Aflati intr-o excursie prin Europa organizata de Crucea Rosie Vrancea pentru persoane in varsta, trei femei din grupul de excursionisti au fost jefuite si agresate in timp ce se plimbau pe o strada in Paris. Mai mult, la doar o zi dupa acest incident, autocarul romanilor a fost furat in Bruxelles, din parcarea hotelului, relateaza NewsIn.

  • Romanii, jefuiti si agresati in Paris

"In plina strada, in Paris, trei persoane au fost jefuite de cetateni francezi. Una dintre acestea a ajuns in spital pentru ca a fost grav ranita si am trimis-o in Romania", a declarat la Realitatea Tv Rodica Davidean, director Crucea Rosie Vrancea.

Poptrivit acesteia, grupul de agresori era format din aproximativ 15 persoane. "Grupul era foarte mare, 15 persoane, femei si barbati, toti in varsta, care s-au napustit asupra lor, i-au doborat la pamant si le-au smuls gentile din manai", a spus Rodica Davidean.

Dupa incidentul de la Paris, batranii au avut parte de o noua surpriza neplacuta, in timp ce se aflau la Bruxelles.
"In dimineata de azi, cand am vrut sa ne imbarcam, am constatat ca autocarul nu mai exista. Si avem confirmarea politiei din Bruxelles ca autocarul a fost furat", a anuntat directorul Crucii Rosii Vrancea.

Organizatorii excursiei au sesizat autoritatile romane si belgiene asupra incidentului, avand sprijinul Consulatului si al europarlamentarilor din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.