Doua jafuri armate au avut loc in noaptea de duminica spre luni la un cazino din Calarasi, de unde hotii au reusit sa fuga cu 15.000 de lei, dar si la o statie GPL din Constanta, de unde a fost sustrasa suma de 1.500 de lei.

Politistii Sectiei 2 Constanta au fost sesizati cu privire la incidente luni dimineata. Potrivit firmelor de paza, la o statie de alimentare carburanti de pe strada Soveja, din Constanta, a avut loc o talharie, relateaza NewsIn.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului de catre politisti si din declaratiile operatorului de serviciu reiese faptul ca un individ imbracat in negru si cu fata acoperita a intrat in incinta, solicitandu-i angajatului sa deschida usa. Angajatul s-a conformat cererii, desi obiectivul este prevazut cu grilaje, iar usa de acces este metalica.

Operatorul a declarat ca autorul avea asupra sa un pistol. Dupa ce i-a permis accesul in interior, acesta a sustras suma de 1.500 lei, bani proveniti din incasari. Angajatul avea asupra sa butonul mobil de panica, insa a fost actionat dupa ce autorul a sustras banii si a fugit de la locul comiterii faptei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.