Un bucurestean nervos a tras spre mai multi taximetristi, in urma unei altercatii in trafic. Unul dintre soferi a ajuns de urgenta la spital.

Incidentul a fost declansat in momentul in care un taximetrist i-a cerut unui conducator auto care blocase strada Austrului din Capitala sa mute masina. Cei doi s-au luat la cearta, urmand ca taximetristul sa-si anunte colegii prin statie. In cateva minute, la fata locului s-au strans 20 de taximetristi.

In loc sa se conformeze, barbatul a scos un pistol cu gloante de cauciuc si a inceput sa traga la nimereala, relateaza NewsIn.

Unul dintre taximetristii care a sarit in apararea colegilor sai a fost ranit la buza, fiind transportat de urgenta la spital.
Barbatul violent a fugit de la locul incidentului. Este vorba despre un tanar in varsta de 22 de ani, care este cautat in prezent de politisti.

"Pentru moment, cel care a tras cu pistolul nu a fost gasit la domiciliu si este cautat. Nu are autorizatie pentru pistolul cu bile, astfel ca va fi cercetat, pe langa ultraj contra bunelor moravuri, si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor", au oficialii Politiei Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.