Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a obtinut in Comisia de Invatamant a Camerei deputatilor introducerea unor drepturi, precum posibilitatea ca subventia sa urmeze studentul in cazul unui transfer, anunta Ministerul Educatiei.

Alte drepturi obtinute de studenti au fost: gratuitatea accesului la asistenta si servicii complementare, precum si cumularea burselor sociale cu alte tipuri de burse, potrivit NewsIn.

Mai mult, studentii care aleg o alta forma de cazare decat caminele institutiilor de invatamant superior vor beneficia de subventii pentru cazare, potrivit unui amendament la proiectul Legii educatiei, insusit de Comisia pentru invatamant din Camera Deputatilor,

Comisia de Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport a Camerei Deputatilor a finalizat vineri 14 iunie dezbaterea proiectului Legii Educatiei Nationale. Proiectul de lege va fi supus votului plenului Camerei Deputatilor in sedinta de lun,i care va incepe la ora 16.00, anuta Ministerul Educatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.