Vezi ce preturi vor practica agentiile de turism pentru sezonul estival 2010 si care sunt cele mai accesibile destinatii.

Anul acesta, multi romani ar putea renunta la vacanta de vara, pe fondul agravarii situatiei economice. Vezi ce preturi vor practica agentiile de turism pentru sezonul estival 2010, care sunt cele mai accesibile destinatii si cand puteti achizitiona un pachet turistic la cel mai convenabil tarif.

Wall-Street: Cum preconizati ca vor fi tarifele pentru vacanta de vara in comparatie cu anul 2009 si cum explicati aceasta evolutie a preturilor?

In acest an, preturile pachetelor charter pe destinatii externe vor fi mai scazute decat in 2009, in timp ce pachetele speciale de tip early booking sunt numeroase atat la intern, cat si la extern, si pot avea reduceri de pana la 20%, potrivit presedintelui Eximtur, Lucia Morariu.

"Tarifele pachetelor de servicii turistice pentru sezonul estival sunt aproximativ la acelasi nivel sau poate mai mici, in raport cu cele practicate in 2009, hotelierii considerand ca nu este un moment propice pentru cresterea tarifelor", a declarat pentru Wall-Street Madalina Pacuraru, managing partner, HasHas Travel.

Wall-Street: Care vor fi cele mai cautate destinatii si la ce pret le pot achizitiona turistii?

Potivit lui Cristian Francu, CEO Klever Travel,ca si anul trecut cele mai cautate destinatii pentru 2010 vor fi Litoralul turcesc de la malul Marii Egee, Litoralul bulgaresc, Litoralul Greciei Continentale, Litoralul turcesc de la malul Marii Mediterane si Litoralul Greciei Insulare.

Preturi de pachete in astfel de destinatii: Turcia (hotel 4*– 249 euro/persoana/7 nopti, Bodrum, charter avion)
litoralul bulgaresc (hotel 3*– 15 euro/zi/persoana , Albena, individual), Grecia – in special Grecia insulara (hotel 3* - 135 euro/persoane/7 nopti, Corfu).

Aflati mai multe detalii despre vacante si preturi pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.