Un politist de frontiera constantean si-ar putea pierde serviciul dupa ce in noaptea de vineri spre sambata s-a urcat beat la volan. Pe drumul care face legatura intre localitatile Nazarcea si Ovidiu, acesta a pierdut controlul volanului si s-a rostogolit cu autoturismul pe camp aproape 200 de metri.

Din primele cercetari reiese faptul ca politistul de frontiera a consumat bauturi alcoolice vineri seara, dupa care a imprumutat masina de la un amic si a plecat sa-si viziteze un prieten, informeaza Realitatea Tv.

Pe drumul care face legatura intre localitatile Nazarcea si Ovidiu, acesta a pierdut controlul volanului si s-a rostogolit cu masina pe camp, fiind nevoie de ajutorul pompierilor de la descarcerare pentru ca sa fie scos din autovehicul, relateaza NewsIn.

Barbatul a scapat cu viata in urma accidentului, insa acum este cercetat pentru conducerea unui autoturism in stare de ebrietate si risca sa fie concediat.
"A fost testat, a iesit un 0.95 pe aparat, ceea ce inseamna destul de mult (...) Se intocmeste un dosar de cercetare penala, in functie de rezultatul de la medicina legala ne putem pronunta", a declarat agentul sef Marian Dragut, de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.