O macara a cazut joi seara peste depoul RATB de pe Soseaua Giurgiului din cauza furtunii.
O macara a cazut, joi seara, peste depoul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) de pe Soseaua Giurgiului. In urma incidentului sase tramvaie au fost avariate, dar nicio persoana nu a fost ranita, a declarat pentru NewsIn purtatorul de cuvant al Regiei, Mihai Vladarau.

Macaraua, aflata in vecinatatea depoului, a cazut joi seara, in jurul orei 23.00, din cauza furtunii, peste doua hale, avariind sase tramvaie. Nu au fost victime, a mai spus Vladarau.
  • Pe 17 noiembrie 2009 un incident asemanator s-a intamplat intr-un cartier rezidential din Brasov. Atunci o macara a cazut peste un muncitor, iar acesta a murit pe loc, scrie Realitatea.
  • Pe 26 octombrie 2009 o macara s-a prabusit pe cladirea Ministerului Transporturilor din Capitala. Din fericire, in urma accidentului, nicio persoana nu a fost ranita.
  • In noiembrie 2008, la Iasi, o macara care a fost manevrata gresit s-a prabusint. Incidentul a avariat grav patru masini si a blocat timp de cateva ore circulatia in zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.