Doi oameni si-au pierdut viata, in urma unei ciocniri intre un tren si un automobil intre Simeria si Turdas.

Un Intercity de pe ruta Arad-Bucuresti a lovit joi in jurul o masina intre Simeria si Turdas, iar cele doua persoane care se aflau in autoturism si-au pierdut viata.

Trenul Intercity 526 Arad-Bucuresti a inregistrat apoi o intarziere de circa 70 de minute, au declarat reprezentantii CFR Infrastructura.

"Trenul 526, in care se aflau 50 de calatori, va fi retras in statia Simeria, iar dupa ce va fi inlocuita locomotiva, isi va continua circulatia pe firul 1.

In urma impactului, cele doua persoane care se aflau in autoturism si-au pierdut viata. In acest moment, echipele de la descarcerare se afla la fata locului, incercand sa scoata masina de sub locomotiva", au precizat pentru NewsIn reprezentantii CFR Infrastructura.

Conform primelor cercetari, soferul autoturismului, un barbat in varsta de 41 de ani, din localitatea Tampa, ar fi luat in masina, de pe drum, o prostituata in varsta de 23 de ani, din zona Simeria Veche si, in momentul in care a vrut sa treaca de pe drumul national peste calea ferata, pentru a merge intr-o zona mai retrasa, spre o ferma agricola, autoturismul pe care il conducea a fost lovit de tren. Soferul a trecut calea ferata fara sa respecte semnalele acustice si luminoase.

Autoturismul, un Golf 3, a fost impins de tren pe o distanta de circa 200 de metri, iar cele doua persoane din masina au murit pe loc, a declarat inspectorul principal Bogdan Nitu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Potrivit Politiei, circulatia feroviara este oprita pe un singur fir, iar circulatia rutiera nu este afectata. Drumul national este la o distanta de circa zece metri de calea ferata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.