Angajatii societatii SC Palace SRL, patronata de Ovidiu Tender, au reusit ieri sa recucereasca o parte din casa Negropontes, din care au fost alungati prin executare silita.

Firma lui Tender a obtinut de la Tribunalul Bucuresti o hotarire de suspendare provizorie a executarii, pina in toamna, cind se va judeca contestatia depusa in acest dosar. Cu acest act la mina, angajatii lui Ovidiu Tender s-au intors in casa care ii apartine acum Sandei Negropontes si au ocupat citeva camere, blocind accesul adevaratilor proprietari.

Potrivit avocatului Cristian Iordanescu, care reprezinta interesele familiei Negropontes, aceasta noua stratagema la care a apelat Tender este abuziva si nu duce nicaieri. "In momentul in care s-a emis hotarirea judecatoreasca, executarea silita era deja finalizata, procesul-verbal fusese incheiat de executorul judecatoresc. Ei au contestat in Justitie un fapt deja implinit, iar in octombrie, contestatia va fi respinsa ca fara obiect", ne-a declarat Iordanescu.

Avocata partii adverse sustine insa ca executarea silita nu s-a terminat, desi recunoaste ca nu poate intra in spatiile sigilate in timpul procedurii de executare silita. "L-am chemat pe executor sa desfaca sigiliile, dar a refuzat. A spus ca el isi considera treaba incheiata si nu are de ce sa faca asta", a declarat Mariana Stefan, avocata a CNSLR Fratia, dar si a firmei SC Palace. •


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.