Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, i-a acuzat astazi pe consilierii PDL din CGMB de faptul ca amana toate proiectele sale, iar pe primarul sectorului 3, Liviu Negoita, ca vrea sa se implice in centrul istoric al Bucurestiului.

Sorin Oprescu a sustinut ca in sedinta extraordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB), convocata vineri de consilierii PDL, exista o hotarare scrisa la cheie de primarul Negoita, prin care acesta vrea sa preia o parte din strada Lipscani din centrul vechi al Capitalei, mai exact portiunea dintre bancile BCR si BNR.

Oprescu spune ca pretextul folosit de primarul sectorului 3 pentru preluarea strazii este acela de a lucra la carosabilul rutier din zona, "desi toata lumea stie ca strada este una pietonala". Primarul general a precizat ca nu este prima data cand Negoita vrea sa preia o parte din atributiile Primariei Capitalei in zona, amintind ca anul trecut acesta a construit o parcare pe strada Doamnei, in fata Bancii Nationale, pe un teren revendicat de primarie.

  • Sorin Oprescu: "Masinaria politica se reflecta peste tot"

Primarul Capitalei i-a atacat si pe consilierii PDL, pe care i-a acuzat de faptul ca vor sa aiba controlul total asupra RATB, prin numirile in consiliul de administratie al acestei regii, fiind de parere ca acestia vor sa organizeze licitatiileregiei, relateaza NewsIn.

Totodata, Oprescu a acuzat faptul ca reprezentantii PDL in CGMB au adus peste 200 de amendamente la regulamentul de organizare si functionare al primariei, pentru a controla compartimentele acesteia. Primarul Capitalei a adaugat ca multe proiecte de hotarare propuse de el au fost respinse, amintindu-le pe cele privind ridicarea masinilorsi salubrizarea Bucurestiului. "Masinaria politica se reflecta peste tot", a concluzionat primarul Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.