Doi tineri din municipiul Pitesti au fost prinsi luni seara in flagrant de politistii antidrog, in timp ce distribuiau cocaina si mefedrona. Drogurile de mare risc erau procurate fie din Bulgaria, fie din Bucuresti, distribuite ulterior unor consumatori din judetele Arges si Valcea.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Arges au organizat luni doua actiuni, una in Pitesti si cealalta in orasul Dragasani - judetul Valcea, in urma carora au fost prinsi doi suspecti de trafic de droguri de mare risc, de 25 si 26 de ani, in timp ce incercau sa comercializeze aproximativ 20 de grame de cocaina si 20 de grame de mefedrona.

  • Droguri din Bulgaria

Anchetatorii spun ca suspectii procurau drogurile din Bulgaria sau din Bucuresti. "In urma investigatiilor efectuate, s-a stabilit faptul ca suspectii procurau drogurile atat din municipiul Bucuresti cat si din Bulgaria, dupa care le distribuiau unor consumatori din judetele Arges si Valcea. Cu ocazia perchezitiei efectuate la locuinta lui M.G., politistii au mai descoperit alte 20 de grame de droguri de mare risc, precum si un pistol calibrul 9 mm si patru cartuse", se arata in comunicatul politiei.
  • Pedeapsa pentru trafic de droguri de mare risc, intre 10 si 20 de ani de inchisoare

Cei doi tineri au fost retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati marti Tribunalului Arges, cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile, fiind acuzati de trafic de droguri de mare risc.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Arges continua cercetarile in acest caz, pentru ca se presupune ca din reteaua de traficanti fac parte mai multe persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.