Tinerii care vor obtine o diploma in acest an au la dispozitie oferte integrate pentru dezvoltarea carierei la Targul International al Absolventilor 2010.

Organizat de Junior Achievement Romania, prima editie a Targului International al Absolventilor va avea loc la Palatul Parlamentului din Bucuresti, in perioada 7-8 mai.

Targul pune la dispozitia absolventilor, in premiera, oferte integrate de educatie, servicii de educatie, antreprenoriat si servicii pentru tineri, internship si joburi entry level.

  • Astfel, elevii si studentii au posibilitatea sa se informeze si sa beneficieze de:
· Studii universitare si postuniversitare, programe de burse si granturi din partea a 18 colegii si universitati din Romania si din strainatate.
· Cursuri de limbi straine si cursuri de perfectionare, centre de testare asigurate de 19 institutii si organizatii romanesti si straine de prestigiu.
· Programe de sustinere a antreprenoriatului si servicii promovate de 17 institutii si organizatii.
· Programe de internship lansate direct la targ de 20 de companii, plus alte cateva sute de pozitii care pot fi accesate online.
· 2.000 de locuri de munca entry level.

Detalii suplimentare pe site-ul targulabsolventilor.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.