O profesoara din Caracal este cercetata de politisti pentru lipsire de libertate, dupa ce a pedepsit o eleva legand-o cu mainile la spate.

Pentru ca facea galagie in timpul orei, profesoara, care este si diriginta elevei, i-a legat mainile acesteia cu un cordon, dupa care a plecat din clasa. Eleva a mers pe holurile scolii cu mainile legate si a scapat de pedeapsa doar dupa ce au intervenit femeile de serviciu, potrivit NewsIn.

Cercetata de politie in urma plangerii depuse de parintii elevei, diriginta vede toata intamplarea ca pe o gluma.

La randul ei, Luiza Cosmei, eleva in clasa a V-a la Scoala Numarul 7 Nicolae Titulescu din Caracal, sustine ca a trecut printr-o mare rusine din cauza faptului ca a fost legata. „Doamna diriginta le-a spus colegilor sa nu imi dea drumul si sa ma lase asa pana la terminarea orelor. Am incercat sa scap, insa nu am reusit. Au fost clipe de groaza pentru mine“, a povestit Luiza, relateaza Adevarul.

Cazul se afla in atentia Inspectoratului Scolar Judetean Olt, iar conducerea scolii sustine ca va analiza evenimentele, urmand ca profesoara sa fie sanctionata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.