Curtea Militara de Apel a admis miercuri cererea de intrerupere a executarii pedepsei formulate de fostul general Mihai Chitac, astfel incat acesta va beneficia de o intrerupere a pedepsei de 60 de zile.

Fostul general Mihai Chitac a parasit miercuri, in jurul orei 16.00, Spitalul Penitenciar Jilava, unde isi executa pedeapsa de 15 ani de inchisoare, potrivit NewsIn.

La expirarea celor 60 de zile, Mihai Chitac va trebui sa se prezinte la Spitalul Penitenciar, pentru a fi reincarcerat, au declarat reprezentanti ai ANP. Decizia Curtii Militare de Apel de admitere a cererii de intrerupere a executarii pedepsei a lui Mihai Chitac pentru 60 de zile este executorie incepand de miercuri si a fost luata cu majoritate din cei trei judecatori.

  • Decizia este definitiva
De asemenea, judecatorii i-au amintit lui Chitac ca are obligatia de a nu parasi tara pe perioada celor 60 de zile in care benefcibiaza de intreruperea executarii si are obligatia de a se prezenta la instanta ori de cate ori este chemat. Totodata, fostul general nu isi poate schimba resedinta fara aprobarea instantei.

Instanta militara a judecat miercuri cererea de intrerupere a pedepsei a fostului general Mihai Chitac, ca urmare a admitererii anterioare a recursului si a retinerii dosarului spre rejudecare.

Citeste pe acelasi subiect:

Alta amanare pentru procesul lui Mihai Chitac

Mihai Chitac, eliberat din Penitenciarul-spital Jilava

Generalul Mihai Chitac cere in continuare "pasuire"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.