Medicul epidemiolog Vasile Velea, in varsta de 64 de ani, era unul dintre cei mai buni specialisti in domeniu din tara. Acesta s-a sinucis miercuri dimineata la locul de munca, aruncandu-se de la etajul 7 al spitalului.

  • Medicul a lasat un bilet de adio
Medicul Vasile Velea, decedat miercuri dimineata dupa ce s-a aruncat de la etajul sapte al Spitalului de Oftalmologie, a lasat un bilet de adio in care isi explica gestul, au declarat pentru NewsIn oficiali ai Politiei Capitalei. Potrivit reprezentantilor politiei, incidentul s-a intamplat in jurul orei 8.00.

Profesor dr. Vasile Velea, angajat al Spitalului de Oftalmologie din Capitala si fost general de armata, era considerat unul dintre cei mai mari epidemiologi din tara.

Sinuciderea nu este inca 100% confirmata, dar este cea mai probabila cauza, potrivit autoritatilor. La Spitalul de Oftalmologie se desfasoara o ancheta pentru elucidarea cazului.

Colegii medicului spun ca nu isi dau seama de ce doctorul ar fi recurs la un asemenea gest, in conditiile in care avea o viata de familie buna, potrivit Realitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.