Cea de-a XVIII-a editie a Festivalului International de Muzica Cerbul de Aur va avea loc anul acesta intre 1 si 6 septembrie la Brasov.

Anul acesta premiile concursului sunt in valoare de 28.000 de euro - 10.000 de euro pentru Trofeul Cerbul de Aur, 7.000 de euro pentru Cerbul de Argint, 5.000 de euro pentru Cerbul de Bronz si cate 3.000 de euro pentru premiul special al juriului si premiul publicului, informeaza NewsIn.

"Pentru ca nu vrem sa stricam traditia, TVR organizeaza si anul acesta Festivalul International "Cerbul de aur". Editia 2010 celebreaza majoratul festivalului si se va desfasura in frumoasa Piata a Sfatului din Brasov",
spun reprezentantii organizatorilor.

Inscrierile pentru preselectie au debutat pe 12 aprilie si se vor incheia pe 25 iunie, urmand ca pe 30 iunie sa fie anuntati castigatorii acestei etape. Concurentii alesi de juriu vor fi repartizati in trei semifinale, in urma carora vor fi alesi finalistii.

La finala Cerbul de Aur vor participa noua concurenti alesi in urma jurizarii din cele trei semifinale, in ordinea descrescatoare a punctajelor obtinute.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.