Un barbat de 30 de ani, din judetul Buzau, a fost gasit spanzurat, intr-o padure din comuna gorjeana Schela, acolo unde din data de 28 aprilie a inceput un festival de muzica Goa, transmite corespondentul NewsIn.

Tanarul care s-a sinucis a folosit o funie improvizata din curelele rucsacului sau, cadavrul sau fiind gasit de unul dintre participantii la festival.

Oamenii legii verifica acest caz pentru a afla care au fost imprejurarile si motivele din care barbatul a decis sa-si puna capat zilelor, scrie NewsIn.

”Politistii efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate motivele care au dus la gestul final al tanarului. nu exista suspiciuni cu privire la moartea sa. medicii legisti vor efectua necropsia si vor stabili cauza decesului”, a spus Daniel Tica, purtatorul de cuvant al inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Gorj.

La festivalul de muzica electronica au venit peste 800 participansi din Romania, dar si din strainatate. Duminica este ultima zi a festivalului ”Psyschedelic Music and Arts Dance Festival” care reuneste iubitorii de muzica ”goa”.

Tinerii participanti la festival sunt adepti ai ritualului „Rebirth“ (Renasterea) si nu se considera yoghini, desi in dansurile si ritualurile lor se regasesc anumite practiciYoga. Tabara si-au amenajat-o la Schela, langa padurea Cornetului, la 20 de kilometri de Targu Jiu. O mare parte a celor prezenti la festival fac parte din Asociatia „SpaceSheep”, care s-a ocupat de organizarea festivalului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.