Doi padurari din judetul Arges si-au pierdut viata in urma accidentului petrecut in noaptea de sambata spre duminica pe Transfagarasan, dupa ce masina lor s-a rasturnat in raul Capra, la aproximativ 20 de kilometri de Balea Lac, transmite corespondentul NewsIn.

Potrivit reprezentantilor biroului de presa al IPJ Arges, tragedia a avut loc in jurul de miezului noptii, insa camioneta a fost vazuta in rau abia duminica, de cativa turisti care au sunat imediat la 112.

"Este vorba de doi padurari, care sambata noaptea se aflau in serviciu de patrulare in zona Piscu Negru. Se aflau in timpul programului si la km 96, in timp ce coborau cu o camioneta Dacia, au piedut controlul volanului si au cazut in raul Capra, intr-o zona ce este deschisa circulatiei", a declarat agentul Laura Folea, de la biroul de presa al IPJ Arges.

Cei doi padurari care si-au pierdut viata dupa ce au plonjat cu masina in raul Capra au fost identificati de anchetatori. Este vorba de un barbat de 44 de ani, din localitatea Tigveni, si de un alt barbat, de 55 de ani, din comuna Aref. Cei doi trebuiau sa ajunga la cabana forestiera Capra.

Duminica dimineata un turist a sunat la 112 si a anuntat ca in zona Piscu Negru se afla o camioneta cazuta in riul Capra, iar in aceasta s-ar afla doua persoane imbracate in haine de culoare verde, asemanatoare celor purtate de padurari.

La ora transmiterii acestei stiri echipele ISU incearca sa recupereze trupurile neinsufletite ale celor doi padurari si sa scoata din riul Dacia papuc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.