Targul de Vacante Bucuresti va avea loc in perioada 6-9 mai, la Romaero Baneasa, iar pentru pachetele de vacante estivale pentru litoralul romanesc pretul sejururilor porneste de la 159 lei, pentru sase nopti de cazare la hoteluri de doua stele, cu micul dejun inclus.

Potrivit NewsIn, biletul de intrare la targ costa 5 lei si poate fi achizitionat de la casele de biletele amplasate la intrarea in curtea Romaero, dar si online. Altfel, in baza tichetului atasat biletului de intrare la targ, vizitatorii pot participa la tombola cu premii ce va avea loc in ultima zi a targului, 9 mai, la ora 14.30.

De asemenea, organizatorii spun ca pun vizitatorilor la dispozitie gratuit peste 300 de locuri de parcare in incinta Romaero, a anuntat sambata patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

In cadrul Targului de Vacante vor putea fi totodata cumparate ofertele ce fac parte din programul "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", lansat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, ANAT si patronatele hoteliere membre. Acest programul se desfasoara intre 3 mai si 14 iunie 2010 si include hoteluri de la o stea la 5 stele.

Retail jobs

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.