Bucurestenii pasionati de cai pot merge, sambata si duminica seara, la spectacolul de teatru ecvestru Galop Show organizat la Arenele Romane, unde vor putea urmari calareti, dresori, acrobati si artisti ecvestri.
Calaretii de la Galop Show, considerat cel mai mare eveniment de acest gen din tara, vor intra in scena cu steaguri, arcuri si torte. Cei 20 de cai care vor intra in arena sunt de rasa si au fost antrenati timp de trei luni pentru a-si invata "rolurile" pentru primul spectacol de teatru ecvestru din Romania organizat de Asociatia Ecvestra Galop, potrivit NewsIn.

Spectatorii vor vedea defilari de cai in sincronizare perfecta, cai in pasi de dans, sarituri peste obstacole, inclusiv peste o caruta in care sunt oameni, acrobatii ale calaretilor in goana cailor si dresuri in care poneii sunt mai ascultatori decat cateii.

Biletele la eveniment au preturi cuprinse intre 35 si 50 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.