Daca anul asta criza te tine in casa de 1 Mai, Targul ILoveHandmade are grija de tine, isi redeschide portile si te asteapta cu voie buna si culoare, chiar in centrul Bucurestiului.
Astfel, Sambata si Duminica, 1-2 Mai, intre orele 10.00-19.00, esti asteptat in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu), vis-a-vis de Universitate si TNB, pentru a-ti da gata “fluturasul de salariu”, potrivit Kudika.

Te vor astepta numerosi artizani si tineri artisti, toti pregatiti de sarbatoare si bucurosi sa te intampine cu produsele lor lucrate manual. Printre standurile lor, vei gasi cercei si margele lucrate din lut, lemn sau pasta fimo, accesorii din matase si tul, brose fantezie, gentute, rame foto accesorizate, dar si articole de imbracaminte.

Intrarea este gratuita pentru vizitatori, asa ca nimeni nu are scuze sa stea in casa!

Asadar, daca vrei sa petreci intr-un mod cat mai original ziua de 1 Mai, daca ai chef de shopping sau daca pur si simplu vrei sa te accesorizezi pentru vara, esti asteptat pe 1-2 Mai, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti.

Mai multe informatii despre targul ILoveHandmade sunt disponibile aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.