La fiecare sfarsit de saptamana bucurestenii vor putea asculta muzica de promenada in Parcul Cismigiu, unde sambata, 1 mai, este inaugurata stagiunea muzicala estivala.
In cei noua ani de cand rasuna vara in foisorul din Cismigiu, concertele Stagiunii Muzicale Estivale au devenit un eveniment asteptat cu interes de iubitorii recitalurilor de estrada. Publicul prezent se relaxeaza pe bancile din jurul chioscului, fredoneaza, cateodata danseaza si de fiecare data aplauda spectacolul oferit.

In acest an programul stagiunii estivale, care va fi organizata pana la jumatatea lunii septembrie, va include formatii deja cunoscute. Stagiunea debuteaza sambata, cu Karpaten Show, care va interpreta muzica traditionala germana (valsuri, marsuri, polci), muzica usoara, uverturi din opere si operete. Duminica bucurestenii ii vor putea asculta pe muzicienii de la Nataly cantand melodii rusesti, spaniole si romanesti.

In weekend-ul urmator, pe 8 mai va urca pe scena grupul La Musica, prezentand o selectie de muzica clasica si prelucrari dupa muzica populara, iar pe 9 mai publicul se va intalni cu formatia Brass Quintet Bucuresti, alaturi de mezzosoprana Claudia Maru-Hanghiuc.

Printre trupele care vor mai canta in foisorul din Cismigiu se numara Polyphonic Show, Clasic Band, Sunetul Trompetei sau Angely's.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.