Vreme de vara in weekend, cu temperaturi maxime de pana la 28 de grade.
Weekend-ul de 1 mai le aduce romanilor vreme de vara, cu temperaturi maxime de pana la 28 de grade in tara si cu 18 grade pe litoral, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), citat de NewsIn.

Maximele se vor incadra sambata intre 18 si 27 de grade, spun meteorologii, iar minimele intre 6 si 14 grade. In zona litoralului temperaturile vor fi de aproximativ 18-19 grade, astfel ca romanii care isi vor petrece minivacanta de 1 mai la Mangalia, Costinesti, Neptun, Portita Vama Veche sau Constanta vor putea chiar sa faca plaja. Temperatura apei nu va fi insa potrivita pentru o baie in mare, apa la mal urmand sa aiba in jur de 10 grade.

Duminica vremea va fi predominant frumoasa, cu temperaturi maxime cuprinse intre 17 si 28 de grade, usor mai coborate pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 6 si 16 grade.

Bucurestenii care raman acasa de 1 mai vor avea parte de vreme frumoasa si calda in weekend, cu temperaturi de pana la 25 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.