Fac parte din viata nostra si din cea a automobilului nostru, am invatat sa le ignoram, iar daca privim partea buna, ne ajuta sa ne dezvoltam abilitatile de soferi de off-road. Este vorba de gropile si ostacolele de pe soselele Romaniei.

  • Soseaua din vestul tarii, respectiv Drobeta Turnu Severin-Timisoara si drumul national Cluj-Reghin-Piatra Neamt, ce face legatura intre Transilvania si Moldova, ocupa ultimele locuri, dar cele mai avantajoase pentru soferi, in topul celor mai proste sosele din Romania.
  • Principalul drum din vestul tarii, Arad-Oradea-Satu Mare, se plaseaza pe locul 4 dupa numarul de "obstacole adanci" pe care soferii sunt nevoiti sa le evite. Acest drum este unul din principalele cai de acces catre Occident, scrie DailyBusiness.
  • Podiumul clasamentului este format de Pitesti-Campulung, drum greu practicabil pe unele portiuni si care, de asemenea, leaga orase dezvoltate din punct de vedere industrial.
  • Pe locul 2 se plaseaza drumul national Oradea-Deva-Targu Jiu, care face legatura intre orase importante din vestul si sudul Romaniei.
  • Cea mai proasta sosea din Romania este Centura Bucuresti. Centura ocolitoare a Capitalei are o importanta economica semnificativa datorita facilitarii accesului fluxului de marfuri inspre si dinspre cel mai mare oras al Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.