Corneliu Iacobov se bronzeaza pe plajele din Monte Carlo. Teodor Cuzino, unul dintre avocatii controversatului om de afaceri, ne-a declarat ieri ca acesta isi petrece vacanta in luxosa locatie de pe malul Mediteranei . Iacobov este insa un obisnuit al "orasului miliardarilor", unde isi au rezidenta vedete de top, precum Michael Schumacher, sau afaceristi de anvergura, precum Ion Tiriac.

Anii trecuti, mass-media scriau ca omul de afaceri bacauan obisnuia chiar sa isi plimbe iubita cu un luxos Ferarri, pe strazile ce compun circuitul de Formula 1. Luni, Corneliu Iacobov este asteptat de procurori la Parchetul General, unde va fi audiat din nou in dosarul "RAFO". Pana la inceputul lunii septembrie, el va fi trimis in judecata in aceasta cauza, pentru evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare, ne-au declarat surse judiciare.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.