Haos la metrou in urma incidentului care a avut loc la ora 16.30 la statia Piata Romana.

  • [Update 2] Circulatia metroului pe ruta Berceni-Pipera a fost reluata in jurul orei 18:10

Circulatia metroului pe ruta Berceni-Pipera a fost reluata in jurul orei 18:10, in conditiile in care fusese restrictionata aproape doua ore, dupa ce o persoana s-a aruncat pe sine, a declarat directorul general al Metrorex, Gheorghe Udriste, relateaza NewsIn.

"Circulatia metroului a fost reluata si estimam ca in 15 minute traficul va reintra in graficul normal", a adaugat Gheorghe Udriste. Circulatia metroului pe linia Berceni-Pipera a fost restrictionata incepand cu ora 16:30, dupa ce un barbat de circa 25 de ani s-a aruncat in fata garniturii. Acesta a decedat ulterior.

  • [Update 1] "Accidentul a avut loc in jurul orei 16.30. Trenul care l-a calcat pe barbat face manevre pentru a da inapoi, dupa care va fi oprit curentul, astfel incat corpul victimei sa poata fi ridicat de pe sine. Din primele constatari de la fata locului, barbatul este mort", au precizat cei de la ISU, conform Realitatea.

La fata locului au ajuns SMURD si un echipaj de descarcerare. Politia a demarat o ancheta in acest caz

Circulatia metroului este blocata la statia de metrou Piata Romana, pe sensul dintre Piata Universitatii catre Piata Victoriei.

"Nu stim deocamdata ce s-a intamplat exact. Este un accident la statia de metrou Piata Romana, iar in prezent trenurile nu circula pe relatia Berceni-Pipera", a precizat directorul Metrorex, Gheorghe Udriste, potrivit NewsIn.

.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.