Cei mai buni studenti romani din Arhitectura, IT, Economie, Jurnalism si comunicare vor fi premiati, miercuri, in cadrul Galei Studentul Anului, ajunsa anul acesta la cea de-a opta editie.

In cadrul galei vor fi premiati cei mai buni studenti din tara, de la facultati de stat sau private, la patru categorii - Arhitectura, IT, Economie, Jurnalism si Comunicare. La categoria Jurnalism si comunicare, premiul va consta intr-un stagiu de practica la TVR.

Evenimentul, organizat de Asociatia Voluntari pentru Idei si Proiecte, va avea loc miercuri, incepand cu ora 18.30, la Centrul Cultural MIRA Bucuresti, potrivit NewsIn.

Pe scena galei vor urca, pentru a intretine atmosfera, trupele Directia 5 si Bere Gratis, iar la eveniment vor participa fostul ministrul al Educatiei Ecaterina Andronescu, Liana Stanciu, Lucian Mandruta, Monica Tatoiu, Sanda Nicola, dar si alte personalitati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.