In perioada 10 - 24 mai 2010, Liga Studentilor Electronisti din Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, lanseaza a doua editie a concursului dedicat electronistilor pasionati de fotografie.
Concursul se desfasoara online pe http://photo.lse.org.ro si cuprinde doua etape: inscrierea si votarea lucrarilor participante.

Concursul foto se adreseaza in principal tuturor studentilor pasionati de arta digitala si fotografie, inscrisi intr-o institutie de invatamant superior din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. In competitie pot fi inscrise fotografii/ materiale realizate pe format analogic sau digital, in cele patru sectiuni: abstract, portret (cu tema - studentie), peisaj (cu tema - influența omului asupra mediului inconjurator) si manipulare foto. Cele mai bune lucrari vor fi premiate substantial de catre companii de profil.

“Studentii din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti sunt foarte pasionati de fotografie si arta digitala. Un astfel de concurs le da sansa sa se exprime intr-un mod liber si sa aprofundeze cunostintele dobandite la cursurile foto organizate de Liga Studentilor Electronisti. Prin astfel de proiecte vom sustine in continuare creativitatea si imaginatia studentilor”.
Raluca LACATUSU - coordonator eveniment

Retail jobs

Prima editie a concursului foto a adunat 130 de lucrari realizate atat pe suport digital, cat si analogic (acestea fiind scanate si introduse pe website-ul dedicat concursului), peste 4000 de voturi (in a doua etapa a concursului), precum si 960 de comentarii privind lucrarile inscrise.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.