Patru autotrenuri au fost cuprinse de flacari, intr-o parcare de la Bragadiru.

Incendiul din parcarea de la Bragadiru a fost stins duminica, in jurul orei 16.00, iar pompierii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cauzele izbucnirii acestuia, au declarat NewsIn oficilai ai ISU Ilfov.

Trei persoane au fost preluate de echipaje medicale in urma incendiului izbucnit, duminica dupa-amiaza, in parcarea situata in zona intersectiei dintre Soseaua de Centura a Capitalei si Soseaua Alexandriei, insa doar una a suferit arsuri considerate minore.

Un puternic incendiu, izbucnit din cauze inca necunoscute, a cuprins duminica dupa-amiaza patru camioane care stationau intr-o parcare din zona intersectiei dintre Soseaua de Centura a Capitalei si Soseaua Alexandriei, in apropiere de Bragadiru, au declarat pentru NewsIn oficiali ai ISU Ilfov.

Potrivit oficialilor, incendiul a fost sesizat in jurul orei 14.45 si in scurt timp 20 de pompieri au descins cu patru autospeciale la locul sinistrului. La aceasta ora incendiul a fost, potrivit pompierilor, localizat, iar interventia de lichidare este in plina desfasurare.

Pompierii spun ca interventia este dificila, intrucat doua camioane sunt incarcate cu cherestea si unul cu rame de geam termopan. Al patrulea camion cuprins de incendiu pare sa puna mai putine probleme, el fiind incarcat cu materiale feroase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.