Astazi, toata tara isi cauta un loc de munca.

760.000 de someri pot participa la bursa locurilor de munca organizata in principalele orase ale Romaniei. Peste 20 de mii de joburi sunt scoase la concurs, dintre care, doar 1500 sunt destinate persoanelor cu studii superioare. Cele mai multe posturi sunt pentru ingineri, medici si consultanti financiari, scrie Cotidianul.

Pentru persoanele fara studii superioare, oferte se gasesc in special in domenii precum fabricarea articolelor de imbracaminte, constructii, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii, in industria alimentara, in comert si in domeniul hotelier.

In Bucuresti, sute de oameni stau la coada pentru a intra la Bursa Locurilor de Munca de la Palatul Copiilor, care ofera in jur de doua mii de oferte de angajare pentru somerii din Capitala, informeaza Realitatea TV, conform NewsIn.

Cele mai multe oferte pentru bucuresteni sunt destinate absolventilor de studii medii - 577 si muncitorilor calificati - 460 de oferte. Muncitorilor necalificati le sunt oferite 266 de locuri de munca, in timp ce absolventii de studii superioare au de ales intre 124 de joburi scoase la concurs.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.