Aproximativ 100 de romi au provocat scandal joi dupa-amiaza, in fata Spitalului Judetean Arges, unde venisera sa ridice trupul unui barbat accidentat mortal.
Forte impresionante de ordine, zeci de politisti, mascati, jandarmi si agenti de ordine au fost mobilizati in zona, pentru ca romii au provocat scandal si au vrut sa intre cu forta in institutia medicala, relateaza NewsIn.

Romii erau revoltati din pricina tragediei care s-a petrecut in timpul unei nunti. "Persoanele respective participau la o nunta in satul Valcele, din comuna Baiculesti. Soferul, un barbat de 24 de ani, din Pitesti spune ca a plecat la un moment dat spre Curtea de Arges, intentionand sa-si cumpere ceva. Victima, un barbat de 20 de ani, din Balotesti, judetul Ilfov, a traversat strada in fuga si, cel mai probabil, fara sa se asigure, fiind accidentat mortal. Nuntasii au vrut sa-l agreseze si soferul s-a speriat si a fugit. A fost blocat in zona satului Tutana si dus la probe de sange la spitalul din Curtea de Arges. Din etilotest a reiesit ca nu a consumat alcool", a declarat inspectorul Robert Radu, purtator de cuvant al IPJ Arges.

Cel care a anuntat accidentul prin 112 a fost chiar soferul care a provocat accidentul mortal. Cercetarile in acest caz continua, politistii luand in calcul si alte variante, chiar si o posibila incaierare intre cei doi.

Fortele de ordine vor sta la spital pana cand romii vor parasi zona. Pe numele soferului care a provocat accidentul s-a intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.