Pelicula "Eu cand vreau sa fluier, fluier" a fost vizionata de 36.409 spectatori romani in cele trei saptamani de la lansarea pe marile ecrane din Romania, potrivit reprezentantilor casei de productie Strada Film.

In cel de-al patrulea week-end de exploatare “Eu cand vreau sa fluier, fluier” a inregistrat 4.024 de spectatori, situandu-se pe locul patru in clasamentul de box office pentru weekend-ul 16-18 aprilie, in care primele trei locuri au fost ocupcate de “Clash of the Titans” (3D), “How to train your Dragon” (3D) si “The Bounty Hunter”, potrivit NewsIn.

Potrivit reprezentantilor casei de productie a peliculei numarul spectatorilor interesati de pelicula regizata de Florin Serban a ramas constant de la saptamana la saptamana, inregistrand cea mai mica scadere din clasamentul box office fata de primul weekend de exploatare.

In prezent pelicula ruleaza in cinci cinematografe din Capitala si cate unul din Cluj, Iasi si Resita, orasul natal al regizorului Florin Serban.

"Eu cand vreau sa fluier, fluier" a primit la Berlin distinctia "Alfred Bauer" pentru noi perspective in cinematografie, dar si Ursul de argint din partea juriului, "Jury Grand Prix".
Ursul de argint este considerat a fi al doilea premiu ca importanta din cadrul festivalului. Pelicula, adaptare dupa piesa de teatru omonima de Andreea Valean, prezinta povestea unui adolescent care decide sa evadeze dintr-un penitenciar pentru minori, cu doua saptamani inainte de eliberare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.