Uniunea Nationala a Studentilor din Romania (UNSR) a lansat primul portal de joburi dedicat in exclusivitate studentilor si absolventilor universitatilor de stat.

brainjobs.ro este dedicat in totalitate studentilor si absolvensilor universitatilor de stat din Romania si a fost conceput pentru a facilita comunicarea cu angajatorii. Punand accent pe calitate si nu pe cantitate, portalul incearca sa evite, pe cat posibil, pierderea unui CV valoros intre miile de CV-uri mai putin bune.

UNSR se va ocupa de promovarea serviciului in randul tuturor studentilor, prin intermediul site-urilor organizatiilor studentesti si pe grupurile de discutii, astfel incat locurile de munca postate de companii sa fie cunoscute. Totodata, UNSR va comunica existenta acestui site tuturor companiilor cu care colaboreaza si va organiza evenimente de promovare in principalele campusuri universitare din Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj Napoca, Craiova, Targu Mures si Brasov.

LigaWeb.ro se va acupa de optimizarea portalului, pentru ca oricine isi doreste un job sa poata fi redirectionat catre site. Companiile vor selecta cu atentie joburile si le vor posta doar pe acelea care intr-adevar se potrivesc unui absolvent de universitate de stat.

"Din experienta pe care o am cu targurile de joburi stiu ca majoritatea companiilor acuza numarul mare de CV-uri nefolositoare venite de pe site-urile comune de recrutare. Noi vrem sa dam posibilitatea companiilor sa intre in contact direct cu absolventii universitatilor de stat”, spune presedintele Uniunii, Ion Poenaru.

Site-ul, finantat in totalitate de UNSR, a fost realizat in colaborare cu agentia de web design Liga Web.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.