Un adolescent roman a fost victima unui atac rasist comis de trei tineri in cartierul Ponte Galeria, situat la periferia de vest a Romei, celateaza Agora Vox.
Trei italieni, cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani, si-ar fi ales victima in functie de nationalitate, dupa care au oprit-o pe strada si i-au cerut o tigara. Romanul a raspuns ca nu fumeaza, asa ca agresorii au inceput sa il bata cu pumnii si picioarele si sa il insulte, informeaza NewsIn.

Victima a reusit, insa, sa scape si sa se ascunda intr-o casa in care locuiau alti romani, care nu il cunosteau. Acestia i-au ingrijit ranile si au sunat la politie. A doua zi, in casa unde se refugiase baiatul a fost aruncata o sticla incendiara, insa locuinta nu a luat foc.

Fortele de ordine i-au arestat pe cei vinovati, acuzandu-i de vatamare corporala cu circumstante agravante si verifica daca ei sunt vinovati si pentru atacul cu cocteil molotov.

[VIDEO] Salutul romanilor in Franta, “mana intinsa cersind”?!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.