Romanii se vand ieftin cand vine vorba de o marire de salariu. Un studiu realizat de un site-ul de oferte de munca jobsinro.ro arata ca 12 % dintre repondenti ar fi dispusi sa faca sex pentru o crestere salariala.

Potrivit sondajului „Sexul la birou”, realizat in perioada 11-18 aprilie, cele mai mari beneficii de pe urma sexului la birou ar fi, in opinia a 28% dintre participanti, marirea de salariu (11,7%), avansarea (10 %) si pastrarea jobului (3,2 la suta), scrie Realitatea.net.

De asemenea, peste 30% dintre romani recunosc ca au intretinut relatii sexuale la birou, iar peste 20% si-au gasit perechea la serviciu, in timp ce un procent asemanator au declarat ca au fost hartuiti sexual la birou, relateaza EVZ.

Peste jumatate dintre persoanele care au completat chestionarul cred despre colegii lor ca au folosit sexul pentru avansare, dar 72,2 % dintre cei chestionati sustin ca nu ar face niciodata asta pentru a obtine avantaje la serviciu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.