Compania de transport de persoane Eurolines a suplimentat mai multe curse de autocar internationale spre Londra, Bruxelles, Viena, Budapesta, Frankfurt si Munechen.

De asemenea, incepand de duminica dimineata, operatorul de transport suplimenteza curse spre Italia, Spania, Elvetia, Berlin si Hamburg.

"Se vor lua aceleasi masuri si pentru cursele spre Romania, avand in vedere faptul ca ne asteptam ca situatia sa ramana neschimbata cel putin pentru primele zile ale saptamanii viitoare, iar ulterior sa existe probleme importante de capacitate ale curselor aeriene"
, arata reprezentantii Eurolines, potrivit NewsIn.

Presedintele Federatiei Operatorilor de Transport Rutier (FORT) Augustin Hagiu a declarat pentru NewsIn ca incasarile operatorilor romani de transport ar putea creste cu 10-15% pe fondul anularii mai multor curse aeriene interne si internationale din cauza norului de cenusa vulcanica ce se apropie de Romania in cursul zilei de sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.