Doi copii din Bistrita, care se jucau in fata blocului, au scapat ca prin urechile acului, dupa ce un sofer ametit de alcool nu a mai vazut pe unde merge si i-a lovit.

Accidentul s-a petrecut pe o straduta din Bistrita. Soferul a intrat pe spatiul verde si i-a lovit pe cei doi. Din fericire, nu s-a intamplat nimic grav. Unul dintre minori s-a ales cu cateva zgarieturi, informeaza Realitatea.net.

Martorii spun ca masina avea viteza. "Era sa loveasca niste pietoni pe partea stanga, i-a ocolit, s-a urcat pe bordura si a venit aici, pe spatiul verde", a declarat un martor, potrivit sursei citate.

La etilotest, s-a vazut ca soferul avea o alcoolemie de 1,24 miligrame alcool pur in aerul expirat. Soferul in varsta de 32 de ani a fost dus si la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar politistii i-au facut dosar penal si ii vor suspenda permisul pentru 90 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.