O studenta a Universitatii "Babes-Bolyai" a decedat, marti noapte, dupa ce liftul caminului in care era cazata s-a blocat intre etajele opt si noua, iar tanara, incercand sa iasa, a cazut in gol de la 15 metri.

Studenta, in varsta de 20 de ani, era din judetul Alba si studia in anul II la Universitatea "Babes-Bolyai", potrivit Realitatea Tv, citata de NewsIn. Ea era cazata in caminul 2 si a fost in vizita la un prieten in caminul 16. Cei doi au luat liftul pentru a cobori, insa aceasta s-a blocat. Incercand sa iasa, fata a cazut in gol aproximativ 15 metri.

Conform Ginei Pop, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, totul s-a petrecut in jurul orei 2.00 dimineata. Ajuna la fata locului, echipajul SMURD nu a mai putut sa o salveze pe fata. Politistii au deschis o ancheta in acest caz, iar Universitatea "Babes-Bolyai" urmeaza sa verifice cauza defectarii liftului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.