O femeie a fost lovita de o betoniera pe trecerea de pietoni, la Iasi. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din apropierea garii.

Femeia, in varsta de 57 de ani, incerca sa ajunga la gara si a trecut strada in fuga. A fost lovita, insa, de betoniera care tocmai plecase de la semafor.

Potrivit politistilor, soferul a pornit autovehiculul inainte ca semaforul sa arate culoarea rosie pentru pietoni. Politistii afirma ca, cel mai probabil, a fost un moment de neatentie a soferului, avand in vedere ca acesta nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice, arata NewsIn.

La locul incidentului a intervenit un echipaj SMURD, care a transportat victima la spital. Medicii au declarat ca femeia, in varsta de 57 de ani, din comuna ieseana Sipote, a suferit multiple traumatisme, iar din cauza leziunilor foarte grave a decedat la circa o ora si jumatate de la producerea accidentului.

“Femeia a traversat regulamentar. In cauza s-a intocmit dosar penal pe numele soferului pentru omor din culpa”, a declarat Nicolae Miron, purtator de cuvant al politiei iesene.

Politistii ieseni au declansat o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstantele accidentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.