Contribuabilii persoane fizice vor putea depune declaratiile de venit aferente anului 2009 pana in 17 mai, termenul limita fiind prelungit deoarece 15 mai, termenul obisnuit pentru depunerea formularelor, era o zi nelucratoare, a anuntat Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Astfel, contribuabilii persoane fizice vor trebui sa completeze formularul 200, daca au obtinut in 2009 venituri din activitati independente (activitati comerciale, profesiuni libere, drepturi de proprietate intelectuala), din cedarea folosintei bunurilor (inchirieri, arenda), din activitati agricole (de felul cultivarii florilor, a legumelor in sere, a pepinierelor etc.), din operatiuni de valuta la termen si din transferul titlurilor de valoare (actiuni), scrie Wall-Street.ro.

Formularul 200 poate fi descarcat de pe site-ul ANAF.

Declaratiile de venit pot fi depuse de catre contribuabili direct la sediul administratiei financiare (registratura organului fiscal) de care apartin, la oficiul postal prin scrisoare recomandata, on-line pe site-ul www.anaf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.