A 8-a editie a celui mai mare targ de cariera pentru tineri profesionisti la nivel national, Angajatori de TOP, va avea loc la Sala Palatului, Bucuresti, in perioada 23 24 aprilie 2010.
La editia din aceasta primavara vor participa aproximativ 70 de angajatori, cu 16% mai multi fata de editia din noiembrie 2009 a evenimentului, iar numarul de joburi oferite de companiile expozante a crescut cu un procent de 30%. Interesul companiilor este in mod clar mai mare fata de anul 2009.

Evenimentul centralizeaza cele mai multe oportunitati de cariera de pe piata atat pentru studenti si proaspat absolventi cat si pentru candidati cu experienta.

In cadrul evenimentului vizitatorii vor putea aplica la oportunitatile de cariera oferite de peste 70 dintre cei mai mari angajatori ai anului 2010, vor putea participa la conferintele si workshopurile din cadrul evenimentului si vor fi consiliati de catre specialistii in resurse umane de la „Career Zone”.

Printre companiile care si-au confirmat deja participarea sunt si angajatori cu planuri ambitioase de recrutare care depasesc chiar numarul de 100 de joburi disponibile. Numarul cel mai mare de oportunitati de cariera este oferit de industria BPO (Business Process Outsourcing) si de companiile care si-au dezvoltat centre regionale in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.