O femeie de 35 de ani a murit, ieri seara, lovita pe trecerea de pietoni de o motocicleta, pe strada Turda din Capitala.
Primele rezultate ale anchetei arata ca vina ii apartine motociclistului de 24 de ani, care nu i-a acordat prioritate pietonului aflat pe trecerea de pietoni, arata NewsIn.

Femeia care si-a pierdut viata in accident locuia in zona. Impactul a fost foarte puternic si victima a murit pe loc, in ciuda eforturilor medicilor de a o resuscita.

Comisarul sef, Gabriel Burca, de la Brigada Rutiera a spus ca se va intocmi dosar penal de cercetare urmand a se stabili toate cauzele si imprejurarile accidentului, potrivit Realitatea.net.

Cei care locuiesc in zona sustin ca semafoarele de la trecerea de pietoni nu au functionat niciodata. Asta desi in acelasi loc si-au pierdut viata si alte persoane. Oamenii au facut patru sesizari la Primaria Capitalei, in zadar insa. Femeia care si-a pierdut viata in accident locuia in zona. Motociclistul a fost ranit si este internat la spitalul Elias.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.