Un filmulet cu vila lui Costel Casuneanu, postat in urma cu aproape 3 ani pe Youtube, a devenit in ultimele zile hit, cu peste 380.000 de vizionari.
"Lac (nu piscina) exterior, caderi de cursuri de apa, mici fantani arteziene, jacuzzi si piscina interioara, sala de cinema, un dormitor grotesc cu o blana de urs si un alt urs impaiat. O opulenta ostentativa, filmata cu acordul proprietarului (dovada fiind cadrele interioare), mandru ca si-a construit un ranch care face trimitere directa la Southfork-ul familiei Ewing din celebrul serial american din anii 80 ”Dallas”. Ei bine, pe langa Casuneanu-house, Southfork pare a fi locuinta servitorilor", obeserva Mihai Gotiu, pe VoxPublica.ro.

Autorul articolului mentioneaza “povestea de succes” a lui Costel Casuneanu, cea caere i-a permis sa-si construiasca ranch-ul de la Onesti si sa-si cumpere un Murcielago lp640. Succesul lui Casuneanu s-a datorat contractelor pe bani publici (multe dintre ele atribuite fara licitatie) pentru repararea drumurilor distruse de inundatii si construirea de locuinte ANL.

[Costiniu, Casuneanu si Locic s-au intors in arest]



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.